Olen tehnyt monenlaisia verkkosivuja, joita myös kotisivuiksi ja blogeiksi kutsutaan. Parhaimmillaan minulla oli melkein 50 verkkotunnusta eli domainia ja olen kokeillut monenlaisia webhotelleja sekä suomessa, että ulkomailla.

WordPress julkaisujärjestelmä on suosikkini, koska erilaisia ulkoasuja ja lisäosia on niin paljon. Ulkoasujen eli teemojen avulla sivuston ulkoasua voi muuttaa nopeasti. Erilaisten lisäosien avulla sivustossa voi olla todella monipuolisia toimintoja. WordPressin avulla voidaan toteuttaa sekä pieniä henkilökohtaisia blogeja että isoja uutis/makasiini sivustoja ja jopa verkkokauppa-sivustoja.

Suosikki teemakauppani on MyThemeShop, joka tarjoaa paljon erilaisia teemoja kohtuu hintaan. Hyvää on myös, että sen myymiä teemoja päivitetään säännöllisesti. Olen tehnyt nettisivujen ulkoasuja itsekin ohjelmalla, jolla voi WP-teemojen lisäksi tehdä myös html-sivuja, jotka eivät tarvitse tietokanta-ominaisuuksia webhotellilta.

WordPress sisällönhallinta järjestelmä on siis monipuolinen systeemi ja siihen voidaan luoda useita käyttäjätilejä, joilla on erilaisia oikeuksia muokata ja käyttää sivustoa.

Tässä muutamia esimerkkeja sivustoista, joita olen tehnyt:


NiittyWilla – http://www.niittywilla.fi/

NiittyWilla


7Tarjous – http://7tarjous.com/

esimerkki verkkosivusto


My Survival Ways – https://mysurvivalways.com/

selviytymis sivusto

 


Tietysti myös tämä sivusto eli KP Webworks käy esimerkiksi. Tässä sivustossa olen käyttänyt tällä kertaa modernia uuden tyylistä ulkoasua.


Älypuhelinten käyttö nettisurffailussa ja verkon nopeutuminen on muuttanut verkkosivujen ulkoasua viimeisten vuosien aikana. Nykyisin kaikki tärkeimmät sivustot ovat mukautuvia (skaalautuvia), jolloin niitä voidaan selata kaikilla erikokoisen näytön omaavilla laitteilla.