Kari Palojärvi
Kari Palojärvi

Hei,
Olen nettimarkkinoinnin ja monen muunkin asian moniosaaja. Asun nykyisin Kemijärvellä. Olen syntynyt 1960-luvun lopulla Kemijärvellä.

Opiskelujen / töiden kautta tutuksi ovat tulleet myös pohjoisen kaupungit Rovaniemi ja Oulu, joissa molemmissa olen asunut useita vuosia, kunnes tie vei takaisin Kemijärvelle.

Olen suorittanut neljä tutkintoa eli olen koulutukseltani

  • Kartanpiirtäjä
  • Markkinointimerkonomi
  • Maanmittausteknikko
  • Ravintolakokki.

Nuorena työskentelin maanmittausalalla kartanpiirtäjänä ja teknikkona monenlaisissa toimisto- ja mittaustehtävissä, mutta 1990-luvun alun lama ja työttömyys veivät minut ravintola-alalle.

Olen työskennellyt ravintolakokkina useissa ravintoloissa ja ollut myös henkilöstöravintola yrittäjänä (lounasruokailu, aamu- ja iltapäiväkahvitus ja muut pitopalvelut). Tein myös ns. alihankinta työtä muutamille lappilaisille ravintoloille. Esimerkiksi n. 3000 litraa kastikepohjaa vuodessa ja erilaisia kasvisterriinejä, sekä marjajäädykkeitä.

Olen työskennellyt myös astianpesijänä, kaupan lihatiskillä, talopakettimyynnin harjoittelijana ja vakuutusasiamiehenä, jne.

Olen ollut yrittäjänä yli 10 vuotta elämästäni. Minulla on ollut toiminimi ja kommandiitti-yhtiö muotoisia yrityksiä ja olen työskennellyt myös ns. kevytyrittäjänä, joten tiedän mitä pienyrittäjyys on.

Jossain vaiheessa 2000-luvun alkupuolella tutustuin nettimarkkinointiin, jota olen opiskellut/tehnyt sen jälkeen ja edelleen.

Löydät minut myös Facebookista: http://www.facebook.com/karipalojarvi

Mikäli haluat ottaa yhteyttä, niin käytä yhteystieto sivun lomaketta tai sähköposta

t. Kari Palojärvi

Pari kuvaa:

Kari Palojärvi ja pikkujoulupöytä
Pikkujoulupöytä
Kasvisterriinit